Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه‌گیری ویروس کرونا در دو سال گذشته باعث تغییر چندین قانون در دنیای فوتبال شده است. در همین راستا، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) قصد دارد تغییراتی را در فهرست بازیکنان تیم‌های شرکت کننده در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، اعمال کند. طرح اصلی این است که تعداد بازیکنان از ۲۳ نفر  به ۲۶ نفر افزایش یابد.

تا پیش از این در جام‌های جهانی تیم‌ها باید فهرستی ۲۳ نفره ارائه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افزایش تعداد بازیکنان می‌تواند به نفع مربیان باشد و به آن‌ها امکان می‌دهد که با توجه به خطر ابتلای احتمالی بازیکنان به کووید-۱۹ در طول مسابقه یا حتی قبل از آن، بازیکنان بیشتری در اختیار داشته باشند.

بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط سایت برزیلی گلوب اسپورت این طرح جدید که مورد تایید اکثریت قریب به اتفاق فدراسیون‌های عضو فیفا خواهد بود، ممکن است روز ۳۱ مارس در هفتاد و دومین کنگره عادی فدراسیون جهانی فوتبال در دوحه قطر، تصویب شود.

اعلام رسمی در تاریخ اول آوریل، روزی که قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۲ برگزار می‌شود، صورت خواهد گرفت. جام جهانی قطر از ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر امسال برگزار می‌شود.

پیش بینی می‌شود نهاد حاکم بر فوتبال جهان درباره چگونگی اعمال این تغییر در لیست بازیکنان گزارش دهد و این که آیا تمامی بازیکنانی که از ترکیب اصلی کنار گذاشته شده اند، می‌توانند روی نیمکت ذخیره‌ها حضور داشته باشند یا خیر.

البته این افزایش تعداد بازیکنان سابقه ای هم دارد که از تصویب آن حمایت می‌کند: در کوپا آمریکا ۲۰۲۱ برزیل که آرژانتین قهرمان شد، هر تیم مجاز به داشتن ۲۸ بازیکن بود. در حالی که در المپیک ۲۰۲۰ توکیو که سال گذشته برگزار شد، ۲۲ نفر مجاز بودند در فهرست تیم‌ها باشند (قبلا این تعداد ۱۸ نفر بود)، اگرچه همه نمی‌توانستند در بین بازیکنان ذخیره قرار بگیرند.

از سوی دیگر همه چیز نشان می‌دهد که علاوه بر این، امکان انجام پنج تعویض در طول مسابقات تمدید خواهد شد. در حال حاضر ۱۵ تیم موفق به کسب جواز حضور در جام جهانی شده اند که عبارتند از؛ آرژانتین، برزیل، آلمان، فرانسه، اسپانیا، بلژیک، صربستان، دانمارک، کرواسی، انگلیس، سوئیس، هلند، ایران، کره جنوبی و قطر

بیشتر بخوانید

اولین رنکینگ سال ۲۰۲۲ فیفا/ ایران در رتبه ۲۱ جهان باقی ماند ۱۷ میلیون نفر متقاضی خرید بلیت مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر شدند

پایان خبر/

باشگاه خبرنگاران جوان/ ورزشی/ دنیای ورزش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دنیای ورزش فیفا جام جهانی قطر تعداد بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۲ تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • رویارویی تیم ملی فوتبال روسیه با بلاروس در مینسک
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • روبرت لواندوفسکی یک پیشنهاد نجومی از عربستان را رد کرد
  • مدیر عامل آدیداس: حاضر نشدیم با پیشنهاد نایکی به فدراسیون فوتبال آلمان برابری کنیم
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز کارگر» را تبریک گفت
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • رونالدو در اندیشه فروش وایادولید
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است